قیمت خرید عمده کلوچه زنجبیل گردویی حاوی مارگارین به دلیل بالا بودن رقابت در کیفیت ، بالا بودن حاشیه سود ، در کمترین زمان ، محصولات را به دست مشتری رساندن از مزایای این شرکت می باشد.کلوچه زنجبیلی در شهرهای : تبریز،سبزوار،خراسان ،بیرجند،قوچان،تریت حیدریه ،قزوین کاشمر،گناباد ،زابل و … تولید می شود و از سوغاتی مخصوص این شهرها نیز محسوب می شود.
قیمت خرید عمده کلوچه
برای خرید و گرفتن قیمت دقیق می توانید با کارشناس فروش ما در تماس باشید . به دلیل نوسات بازار قبل از سفارش از قیمت های جدید باخبر شوید . کلوچه ها جز خوراکی های خوشمزه ای هستند که بزرگ و کوچک نمی شناسد و همه ی افراد در هر سنی که هستند در زمان های متفاوتی از روز تمایل به خوردن کلوچه را دارند از این رو هر محصول با کیفیت اگر هزینه ی بالایی داشته باشد ولی سالم و مقوی باشد را ترجیح دهید.
انواع کلوچه زنجبیلی
- کلوچه زنجبیلی محلی
- کلوچه زنجبیلی رژیمی
- کلوچه زنجبیلی مغزدار
- کلوچه زنجبیلی نرم
- کلوچه زنجبیلی خشک
- کلوچه زنجبیلی ساده
- کلوچه زنجبیلی با شیر
- کلوچه زنجبیلی شیره انگور
- کلوچه زنجبیلی زیره ای
- کلوچه زنجبیلی زعفرانی
- کلوچه زنجبیلی کاکائویی
- کلوچه زنجبیلی نارگیلی
مواد اولیه کلوچه زنجبیلی
- آرد گندم
- روغن مارگارین
- شکر
- بیگینگ پودر
- پودر گردو
- پودر زنجبیل
- ماست
- تخم مرغ
- شیرخشک
- ادویه
- آب
چربی - کربوهیدرات
- کلسیم
- فسفر
- طعم دهنده
و … می باشد.
طرز تهیه کلوچه زنجبیلی
- مرحله یک : روغن و شکر را با هم مخلوط کنید.
- مرحله دو : بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید.
- مرحله سه : سپس ماست را با زنجبیل ، بیگینگ پودر ، پودر گردو ، و … مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
- مرحله چهار : بعد آرد را کمک، کم اضافه و شروع به هم زدن کنید تا خمیر یکنواختی بدست آید.
- مرحله پنج : خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت 1سانتی متری پهن کرده و قالب بزنید . روی آن را با چنگال طرح بدهید و با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه طبقه وسط فر بپزد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.