قیمت خرید عمده کلوچه زنجبیل گردویی حاوی مارگارین به دلیل بالا بودن رقابت در کیفیت ، بالا بودن حاشیه سود ، در کمترین زمان ، محصولات را به دست مشتری رساندن از مزایای این شرکت می باشد.کلوچه زنجبیلی در شهرهای : تبریز،سبزوار،خراسان ،بیرجند،قوچان،تریت حیدریه ،قزوین کاشمر،گناباد ،زابل و … تولید می شود و از سوغاتی مخصوص این شهرها نیز محسوب می شود.

قیمت خرید عمده کلوچه
برای خرید و گرفتن قیمت دقیق می توانید با کارشناس فروش ما در تماس باشید . به دلیل نوسات بازار قبل از سفارش از قیمت های جدید باخبر شوید . کلوچه ها جز خوراکی های خوشمزه ای هستند که بزرگ و کوچک نمی شناسد و همه ی افراد در هر سنی که هستند در زمان های متفاوتی از روز تمایل به خوردن کلوچه را دارند از این رو هر محصول با کیفیت اگر هزینه ی بالایی داشته باشد ولی سالم و مقوی باشد را ترجیح دهید.

انواع کلوچه زنجبیلی
- کلوچه زنجبیلی محلی
 - کلوچه زنجبیلی رژیمی
 - کلوچه زنجبیلی مغزدار
 - کلوچه زنجبیلی نرم
 - کلوچه زنجبیلی خشک
 - کلوچه زنجبیلی ساده
 - کلوچه زنجبیلی با شیر
 - کلوچه زنجبیلی شیره انگور
 - کلوچه زنجبیلی زیره ای
 - کلوچه زنجبیلی زعفرانی
 - کلوچه زنجبیلی کاکائویی
 - کلوچه زنجبیلی نارگیلی
 

مواد اولیه کلوچه زنجبیلی
- آرد گندم
 - روغن مارگارین
 - شکر
 - بیگینگ پودر
 - پودر گردو
 - پودر زنجبیل
 - ماست
 - تخم مرغ
 - شیرخشک
 - ادویه
 - آب
چربی - کربوهیدرات
 - کلسیم
 - فسفر
 - طعم دهنده
 
و … می باشد.

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی
- مرحله یک : روغن و شکر را با هم مخلوط کنید.
 - مرحله دو : بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید.
 - مرحله سه : سپس ماست را با زنجبیل ، بیگینگ پودر ، پودر گردو ، و … مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
 - مرحله چهار : بعد آرد را کمک، کم اضافه و شروع به هم زدن کنید تا خمیر یکنواختی بدست آید.
 - مرحله پنج : خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت 1سانتی متری پهن کرده و قالب بزنید . روی آن را با چنگال طرح بدهید و با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه طبقه وسط فر بپزد.
 












دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.